Мој дом по мерка

Тимот на Новомак се води од идејата да им пружи комплетна услуга и компоненти за изработка на мебел по мерка на столарите, архитектите, проектантите и крајните клиенти. Во настојувањето да одговориме на барањата на пазарот, се посветивме на давање врвни услуги и остварување на високо ниво на задоволство кај нашите клиенти. Ви нудиме квалитет и доверба на кои се темели нашето работење.

Дознај повеќе

Што е ново ?

Латофлекс рамка за душек
Латофлекс рамка за душек

Дознај повеќе

Пакети на садопери и батерии Schock
Комбо понуда на садопери и батерии Schock

Дознај повеќе

Системи за фиксирање Fischer
Системи за фиксирање Fischer

Дознај повеќе

Online сервиси

Тргнувајќи од премисата дека времето е пари, а динамиката на животот е се побрза тимот на Новомак постојано работи на прилагодување и подобрување на on-line сервисите.

Најчитани постови

филтер за вода
Franke Vital

Филтер за вода

Најмоќниот филтер за вода на пазарот кој ги уништува 99.9% од бактериите.

Popup Image
Egger декори

Креирајте промени - креативноста е во Ваши раце

Транзицијата меѓу кујната и дневната треба да биде добро смислена, функционална и трајна.

Peka Pecasa

Модерно решение

Ви го претставуваме новитетот -PECASA. Овој систем е идеален за да го организирате просторот.

Popup Image
Peka Fioro

Дом како од Холивудски филм

Неодолива комбинација на дрво и метални панели, во хармонична целина.

Popup Image